Schrijven en yoga in Italië 2018

Creativiteit komt tot bloei in een ontspannen lichaam en geest. Daarom bieden wij de mogelijkheid om yogalessen én een vijfdaagse schrijfcursus te volgen in Italië. In het centrum van de Ronchi-vallei, boven het Gardameer, ligt landgoed Maso Michei, waar comfort en gastvrijheid centraal staan. De schrijfcursus wordt gegeven door schrijver Anne-Gine Goemans (bekend van onder meer Honolulu King) en literair agent Lolies van Grunsven en is voor iedereen die het leuk vindt om te schrijven en zich hierin (verder) wil bekwamen. Elke dag beginnen we met ontspanning: yogadocent Simone van Geem geeft een combinatie van yin- en yangyoga met als doel lichaam en geest te activeren.
Hiervoor hoef je als deelnemer geen enkele ervaring te hebben. Ook andere bewegingsvormen zoals hardlopen, pilates en fitness zijn mogelijk. Elke cursist krijgt een gratis massage. Simone is bedreven in verschillende massagestijlen, van sport- en ontspanningsmassage tot deep tissue massage en bindweefselmassage tegen cellulite en voor huidverjonging.

Januari aanbieding:

Free set cups t.w.v. €39,95 bij het boeken van een kuur the Fix bindweefselmassage.

Just relax and book a massage

In december krijg je €5 korting op je massage!

Some interesting reading

We'll monthly offer you some interesting links to articles about a healthy lifestyle, about benefits of massages and practising yoga and pilates.

Why massages are so good for you! 

Read about all the benefits in this article.

Can massage reduce cellulite?

The good news: yes it can. The bad news: it's not always comfi and relaxing. Read all about it.

Yoga keeps you young

We all want to keep our younger looks and our health. Here's how!